Kaapse Kick
Oersoep Collab Tour

SAMENWERKEN

In de afgelopen jaren hebben wij behoorlijk wat brouwerijen uit binnen- en buitenland op het Honigcomplex mogen ontvangen. Hieruit zijn vele bijzondere bieren ontstaan.

2022 is het jaar waar wij juist eens flink gaan touren. Een prachtige tocht door Nederland langs 12 verschillende brouwerijen. 

We dagen elkaar uit, leren van elkaar en combineren onze kennis tot overheerlijke knallende specials.

De allereerste release hebben we gekozen voor een samenwerking met onze goede vrienden van de Kaapse brouwers uit Rotterdam.

KAAPSE KICK

De Kaapse Kick is een Florida Weisse van maar liefst 7,5% (vandaar de double ;)). Het is een spin-off van de Duitste bierstijl Berliner Weisse, een overheerlijk zuur tarwe bier.

In de Florida Weisse word een flinke hoeveelheid fruit toegevoegd die het bier omtoverd naar een verfrissende bier smoothie. Wij hebben gekozen om een blend van rood fruit toe te voegen die deze sour roze kleurt en smaken afgeeft van framboos, zwarte bessen en bramen.

Heb jij ook al z'n dorst gekregen??

Bestel hem in onze webshop of ga naar je favorieten horeca / bierwinkel en vraag ernaar. Bij elk bier maken we ook een leuke playlist met Nijmeegse muzikanten en muzikanten uit de collab stad.

>> KAAPSE KICK MUSICLIST! <<

 

DE KAAPSE BROUWERS | ROTTERDAM

De Kaapse brouwers hebben craft beer geïntroduceerd aan Rotterdam.

Met hun Kaapse recepten brouwen ze non-conformistische bieren. Ze kiezen voor gedurfde recepten, smaak experimenten en eigentijdse craft bieren. In hun proeflokaal Kaapse Kaap (Fenix Food Factory) kun je hun uiteenlopende smaken proeven.