Ons allereerste vierdaagsefeesten bier!
Gebrouwen door het collectief De Nijmeegse Brouwers
 
 


Het is een feit! We mogen het allereerste vierdaagsefeesten bier brouwen. Ook al gaan de Vier­daagse­feesten dit jaar niet door, je kunt toch de sfeer proeven van de feesten in de derde week van juli waneer het bier gelanceerd word.

DE NIJMEEGSE BROUWERS

We zijn speciaal voor deze samenwerking een nieuw collectief gestart met alle grote Nijmeegse brouwerijen: Brouw­er­ij Man­nen­pap, Brouw­toren, Nev­el Wild Ales en Brouw­er­ij De Hemel.

De bedoeling is dat elk jaar één van de aanges­loten brouw­ers aan de slag om een lim­it­ed edi­tion te mak­en van een uniek biert­je dat zow­el ken­merk­end is voor de brouw­er als voor de feesten. Deze is ver­vol­gens alleen verkri­jg­baar in de derde week van juli. Het begin van een mooie tra­di­tie die per­fect past bij de doel­stellin­gen van de Vier­daagse­feesten: steeds meer duurza­am en lokaal eten en drinken!

VIERDAAGSEFEESTEN WEIZEN

Aan Brouwerij De Hemel de eer om het spits af te bijten. De smaak van de Vierdaagsefeesten volgens Brouwerij De Hemel: een stevige weizen met 6% alcohol, fijn doordrinkbaar met een licht bittertje, voor dat rijke zomerse gevoel.