Op naar de NYMA

Na een paar turbulente jaren kunnen we eindelijk weer gaan bouwen!

Onze pop-up op de Honig, de Oersoep Biertuin, sluit na 17 september en dan kunnen we al onze aandacht gaan vestigen op het NYMA terrein 600 meter stroomafwaarts.. 


De komende maand zal de aannemer beginnen met het verbouwen van dit fabrieksgebouw en over ongeveer 8 maanden kunnen we vanuit ons nieuwe brouwcafé wijds uitkijken over de Waal. 

Het brouwcafé op de NYMA zal het Brouwlab worden van Oersoep. Met de nieuwe hypermoderne brouwketel kan Sander zijn wildste ideeën uitwerken tot geweldige bieren. Het brouwen willen we natuurlijk zelf doen, maar voor de exploitatie van dit uitgebreide horecabedrijf zijn we op zoek naar één of meerdere enthousiaste ondernemers. 

Mocht je overigens hiervoor de perfecte personen kennen, dan spreek ik ze graag.


 Samen met onze buren, Expo Bart, gaan we op de NYMA samenwerkingen aan op het gebied van kunst en cultuur, wat een paar jaar later zal resulteren in BLIK, het kunst- en cultuurcentrum op de Honig. 

Hopelijk kunnen we binnenkort ook een hoop nieuwe crowdfunders welkom heten, want voor de aanschaf van de nieuwe ketel en een deel van de inrichting van het brouwcafé zullen we binnenkort een crowdfunding starten.

Ik hoop jullie te zien op de volgende crowdfundersdag, zodat we onder het genot van een lekker biertje alle ontwikkelingen verder kunnen uitdiepen. 

Kick van Hout
Eigenaar